BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Местни избори 2019: Георги Славов: „Нека Ямбол ни обединява“

Ямболлии, съграждани,
Вече 12 години сме заедно. Дълъг път извървяхме. Право на всеки е да харесва или не даден човек, да одобрява или не направеното от него. За трите мандата като кмет имах възможността по много и различни начини лично да видя това. И ако днес дръзна отново да застана пред вас и да поискам подкрепата ви, има една единствена причина за това и тя е: Ямбол.
Постигнатото през последните 12 години се дължи на събудената жизненост на града ни, в основата на която стои именно тази ваша подкрепа. Никога в най-новата си история Ямбол не е преживявал такъв разцвет, не се е приближавал толкова до целта да бъде сред най-добрите градове за живот в страната ни. Решението да се кандидатирам като независим участник в изборите е продиктувано само от желанието да продължим да развиваме заедно постигнатото досега.
Като човек и като ямболлия съм истински щастлив, че не съм сам в отстояването на тази кауза. Доказват го хилядите подписи, събрани буквално за няколко дни, широкото одобрение, заявено по всевъзможни начини от много от вас. Доказват го и хората, влезли в листта за общински съветници, подкрепящи независимата ми кандидатура. Хора достойни, които не слугуват на партийни и лични интереси, останали верни единствено на Ямбол. Хора, станали основа на екипа, с който продължаваме да работим за обичния ни град.
Влизаме в изборната надпревара с чувството за изпълнен дълг, за отговорност и с ясна визия какво искаме и можем да направим през следващите четири години. Затова нямаме нужда от показно и помпозно откриване на предизборната кампания. Ще използваме всеки ден и час, за да стигнем до повече хора и стъпвайки на досегашните резултати, да разкажем и обясним какво още искаме да направим занапред.
Нека бъдем градивни и идейни, нека бъдем добротворни, нека Ямбол ни обединява!

Георги Славов, 

кандидат за кмет на Община Ямбол

Купуването и продаването на гласове е пръстъпление

 

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!