BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Информационна борса „Бъди войник“ и Ден на отворените врати за празника на авиобаза Безмер

Информационна борса „Бъди войник“ ще се проведе в рамките на Деня на отворените врати в авиобаза Безмер на 5 октомври, съобщават от пресцентъра а Министерство на отбраната. Представители на Военно окръжие – Ямбол ще предоставят рекламни материали и информация за обявените вакантни длъжности за приемане на военна служба на лица, завършили граждански средни или висши училища.

За посетителите ще бъде организиран статичен показ на авиационна техника, стрелково оръжие, екипировка, специална и самолетообслужваща техника. Те ще могат да се запознаят с историята на авиобазата в музея на формированието.

Денят на отворените врати ще се проведе от 9,30 до 14.00. Той се организира по повод празника на авиобаза Безмер – на 5 октомври тържествено ще бъдат отбелязани 69 години от нейното създаване.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!