BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Зам.-председателят на Народното събрание поздрави новоизбрания кмет на Ямбол

Пожелание за успешна и резултатна работа като кмет на Ямбол през следващите четири години отправи към Валентин Ревански заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин и народен представител от Ямболски избирателен район.

„Победата Ви е израз на ясното желание на активните граждани за промяна, за нов модел на работа, за повече откритост и прозрачност в управлението на общината. Промяна, чиято реализация възложиха именно на Вас. Това е голяма отговорност, защото доверието се печели трудно, но се губи лесно и необратимо“, се казва още в поздравителния адрес.

Народният представител посочва в поздравителния адрес, че новоизбраният кмет може да разчита на него за всички инициативи в интерес на града и гражданите. Кристиан Вигенин  му пожелава и здраве и сили за постигане на заявените в кампанията намерения.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!