BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Доброволци от Панагюрище гостуваха на БЧК – Ямбол

    В зала „Юбилейна“ на БЧК-Ямбол се проведе среща за обмяна на опит между доброволци от Общинската организация на БЧК-Панагюрище и доброволци от ямболската Червенокръстка организация. Срещата бе открита от инж. Митко Филипов, Директор на Секретариата на ОС на БЧК-Ямбол, който представи участниците и целта на срещата. Поздрав към доброволците поднесе д-р Антоанета Антонова, председател на ОС на БЧК-Ямбол.

    По време на срещата бяха презентирани дейностите на ямболската Червенокръстка организация. Доброволци на БМЧК-Ямбол представиха кампании и проекти, които реализират с младите хора от областта.

Г-жа Ваня Георгиева, председател на Общинската организация на БЧК-Ямбол запозна гостите с дейностите, които се реализират в дружествата на БЧК в община Ямбол.

            Г-жа Павлинка Дундарова, председател на общинската организация на БЧК-Панагюрище представи инициативите, които реализират в полза на уязвимите граждани в община Панагюрище.

Целта на срещата беше опознавателна, поставиха се основите на едно добро сътрудничество в бъдеще между двете хуманитарни организации. В срещата участваха членове на Обл. съвет на БЧК-Ямбол, щатни служители на организацията и медии.

 

Областен Секретариат на БЧК – Ямбол

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!