BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дванадесети благотворителен бал в община “Тунджа”

Община „Тунджа“ вече единадесет години организира и провежда Благотворителен бал за набиране на средства за стипендии на ученици и студенти в неравностойно социално положение и с високи постижения в образователния процес, културата и спорта. През това време са събрани близо 350 000 лв. и са подпомогнати 2000 пъти талантливи деца или нуждаещи се от помощ или лечение деца и млади хора. Две години поред със средства от Фонда се финансират и летните лагери на тунджанските ученици.

Тази година за дванадесети път Благотворителният бал ще се проведе на 17 декември от 19.00 часа в ресторант „Екатерина” с. Веселиново.

В организацията и реализацията на благотворителната кауза се включват учебни заведения, детски градини, читалища, младежки организации. Кампанията е подкрепяна и от представители на местния бизнес, на неправителствения сектор, общински съветници, кметове и кметски наместници на населени места, партньори и приятели на община „Тунджа”.

Всеки, който желае да бъде съпричастен към тази благородна благотворителна инициатива може да се включи като закупи покана на стойност 50 лева, дари средства или предостави експонати за Коледния базар или търга.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!