BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Временно се затваря за движение участък от ул. „К. Иречек“ в Ямбол

Във връзка с ремонтните дейности по изграждане на главен канализационен колектор ІХ в Ямбол, от днес временно се затваря за движение част от ул. „Константин Иречек“ край реката. Зоната, в която се спира преминаването на моторни превозни средства, е в отсечката между ул. „Волга“ и входа към парка до централния пешеходен мост. Ограничението е въведено по повод извършвана работа по водопровода, минаващ по трасето на канализационната тръба.

От 14 октомври, понеделник, започва работа и по ул. „Арда“. Движението ще бъде спряно в участъка от пресечката с ул. „Тунджа“ до района на Областно пътно управление до бул. „Д. Благоев“.

Ремонтните дейности са за реконструкция на главен колектор ІХ и водопровод по трасето, в рамките на проект „Интегриран проект за водния цикъл на гр. Ямбол – изграждане на ГПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на канализационната и водопроводна мрежа на гр. Ямбол – втора фаза”. Проектът се реализира по Оперативна програма „Околна среда 2014 – 2020 г.”

Пресцентър Община Ямбол

 

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!