BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

БЧК удостои с грамоти полицаи за професионалния им празник

По повод Професионалния празник на служителите на МВР, директорът на Секретариата на Областния съвет на БЧК – Ямбол, инж. Митко Филипов връчи грамоти на служители от ОД на МВР – Ямбол.

Почетна грамота за утвърждаване на хуманната същност на Червения кръст в интерес на обществото и държавата бе връчена на Комисар Георги Кючуков, Началник на отдел „Охранителна полиция“ ОД на МВР – Ямбол.

Благодарствени грамоти получиха и девет служители от отдел „Охранителна полиция“.

Инж. Филипов изказа своята благодарност към всички служители за подкрепата и съпричастността при реализиране на хуманните дейности на организацията ни, като подчерта, че професионализмът в работа им е  допринесъл и за безаварийното реализиране на Оперативната програма за храни и/или основно материално подпомагане на най-нуждаещи се лица в област Ямбол.

Комисар Георги Кючуков благодари за оказаното внимание към служителите на ОД на МВР – Ямбол.

Позитивното партньорство между БЧК – Ямбол и ОД на МВР – Ямбол ще продължи и занапред в полза на благосъстоянието на хората.

 

 

 

Областен Секретариат на БЧК – Ямбол

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!