BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Без нарушения на противоепидемичните мерки в Окръжен съд – Ямбол

Ямбол, 5.10.2020 г.

В Окръжен съд – Ямбол не са констатирани никакви нарушения на последната заповед на Министъра на здравеопазването от 30.09.2020 г., касаеща спазването на задължителните мерки за работа в условията на пандемия. Това е записано в протокол от извършена инспекция днес, в сградата и помещенията на Окръжен съд – Ямбол от двама държавни здравни инспектори на РЗИ – Ямбол. В протокола е посочено, че на входната врата на съда е поставена информационна табела, че маските са задължителни. Съдебната охрана измерва температурата на всеки посетител с медицински безконтактен инфрачервен термометър, след което за посетителите има поставени автомати за дезинфекция на ръцете. В санитарните помещения са осигурени течаща топла вода и течни сапуни. На всяко гише са поставени предпазни стъклени прегради. Осигурени са дезинфектанти за повърхности и помещенията се мият и дезинфекцират по 5 пъти на ден. В протокола на инспекторите е записано още, че магистрати съдебни служители носят маски към момента на проверката.

Днес бе издадена и поредната заповед на административния ръководител на Окръжен съд – Ямбол, №656 от 01.10.2020 г., в която е посочено че, до отмяна на обявената извънредна епидемична обстановка, в Окръжен съд – Ямбол да се спазват стриктно разпоредените правила и мерки в условията на пандемия. Всички заповеди са публикувани в сайта на Окръжен съд – Ямбол.

 

                                                 Катя Няголова

                                                 Връзки с обществеността

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!