BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ученици, родители и учители изрисуваха двора на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“

На забравени забавни игри ще се радват и ще се забавляват учениците в двора на основно училище „Св. Паисий Хилендарски”, село Роза.

Ентусиазирани родители, ученици  и учители за поредна година показаха, че  искат да помогнат, за да осигурят максимално добри условия в училищната среда. Идеята беше подкрепена и от други майки, татковци, приятели и бивши възпитаници на училището, а цветната и привлекателна детска площадка вече е факт. Освен, че освежиха старото „Не се сърди човече“ на двора, родителите направиха кегли, нарисуваха „Дама“ тип „ракета“ и изрисуваха добре познатата цветна пътека и голямото Слънце с „Добре дошли”. Сред останалите дворни рисунки има и такива, които да накарат учениците да смятат бързо, лесно и интересно, но и такива, които да накарат децата да се замислят къде да пресичат улиците и къде имат право да се движат.

Ако искаш да ти е хубаво, чисто и прегледно се зареди с желание, намери си хубава компания, сложи ръкавиците и просто действай – това правило важи с пълна сила за ученици, учители и родители, които се включиха в освежаването на училищния двор.

 

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!