BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Трима новозаразени, още един починал от Ковид 19

Ямбол, 3.09.2020 г.

Три нови положителни проби са регистрирани през изминалото денонощие в Ямболска област, с което случаите на коронавирус в региона станаха 335.

Новозаразени са двама мъже от Ямбол на 54 г. и на 62 г., контактни на техен колега от ямболска фирма. Те остават на домашно лечение.

Третият нов случай е на мъж на 76 г. от Поляна, който е приет в тежко състояние в ямболската болница и след излизане на положителната му проба е настанен в Ковид –реанимацията. Мъжът е и с множество придружаващи заболявания.

На 29 август е починал мъж на 56 г. от Зимница, който е постъпил в болница с мозъчен инсулт, но пробата му за коронавирус се е оказала положителна. Имал е и други придружаващи заболявания. Той е 24-та жертва на Ковид 19 в Ямболска област.

Диагностицираните с коронавирус в региона станаха 335. От тях 7 са настанени в ямболската болница, 52 са на домашно лечение, излекувани от заразата са 252.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!