BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Призив на ръководството на община Болярово във връзка с предстоящите празници

Ръководството на община Болярово излезе с пореден призив към жителите и гостите на общината да спазват всички препоръки на здравните власти и да не се допуска струпване на много хора, в това число и пред църковните храмове по време на Лазаровден, Цветница и Великден.

„Тази година на Цветница и на Великден останете в домовете си! Бъдете отговорни към себе си, семействата си, близките, познати и непознати! Избягвайте пътуванията, посещенията на църковни храмове и гробищни паркове!“ призовават от екипа на кмета Христо Христов.

Община Болярово осигури безплатни маски за всички, които от общинската администрация препоръчват на хората да носят, когато посещават магазин, аптека, лекар, административни офиси. Маските се раздават в Информационния център на общината в град Болярово, а по населени места – от кметовете и кметските наместници.

„Празниците са най-хубави, когато се случат в сърцата и когато има с кого да ги споделяме и след време! Спазвайте социална дистанция и препоръките на здравните власти!“, призовават от администрацията на община Болярово.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!