BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Помощ на самотни възрастни и хронично болни ямболци предлагат доброволци на БСП – Ямбол

Готови сме да ви помогнем! С този призив се обръщат към ямболските граждани, които имат нужда от подкрепа в ситуация на извънредно положение и социална изолация, доброволци от ямболската организация на БСП. Те вече доставят лекарства и храни на хронично болни и самотни членове и симпатизанти на левицата, но искат да бъдат полезни в тези тежки времена и на други. „Имаме желание и възможност да съдействаме на повече наши съграждани!“, казват те в своето обръщение и дават телефон за връзка – 0895 / 599 820, за да могат нуждаещите се да им кажат какво им трябва и гарантират на гражданите, че могат да разчитат на тях.

Доброволците вече помагат и на Домашния социален патронаж на община Ямбол, които им предават част от обажданията на гражданите. „Не можем изцяло да отменим държавните и общинските институции. Но няма да спрем! Ще продължим да подкрепяме тези, които сега най-много имат нужда, защото вярваме, че помощта е най-ценна в точното време“, коментира председателят на ямболската организация на БСП Катя Георгиева.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!