BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Подготовка за ИТ кариерен старт от всяка точка на България с новото издание на Telerik Academy Alpha със C#

През април започва безплатен подготвителен курс, с който напълно начинаещите да се подготвят за програмата

Телерик Академия-водещата образователна организация за летящ кариерен старт и успешна реализация обяви прием за новото издание на програмата Telerik Academy Alpha със C#, което ще се проведе презвтората половина на 2021 г. Кандидатстването е отворено до 30 май, а обучението ще запази онлайн формата, който Академията прилага от началото на пандемията. Това го прави достъпно за всеки, който иска да усвои един от най-използваните програмни езици в света, независимо от местоположението му. Telerik Academy Alpha със C# е подходяща и за хора без никакъв опит в програмирането, като за тях е организиран и безплатен онлайн подготвителен курс, който започва през април. Желаещите да се включат в него трябва да подадат кандидатурата си през сайта на Академията най-късно до 4 април. Срокът важи и за кандидатите с опит, които искат да си гарантират от рано място в групата с предварителния изпит на 6април. „Всички наши 14 обучения през 2020 година се проведоха онлайн в резултат на епидемичната обстановка. В тях подготвихме над 330 курсисти, от които получихме много позитивна обратна връзка за този формат. Това е резултат от фокуса ни върху успеха на всеки един участник в програмите ни – за този период нашите лектори прекараха над 560 часа в персонални срещи с курсисти, за да отговорят на нуждите и спецификата на учене на всеки от тях. Тази връзка, която пренесохме от традиционното обучение и засилихме в онлайн средата, заедно с работата в екип и близката колаборация между трейнъри и курсисти, са това, което прави нашето дистанционно обучение различно и толкова успешно“, коментира Александра Мечкова, изпълнителен директор на Телерик Академия.

Кандидатстване и подготовка

Приемът в програмата е отворен до 30 май. Входният изпит ще се проведе на 1 юни, а кандидатите трябва да имат навършени 18 години и базови познания по програмиране, които могат да усвоят и с безплатен онлайн подготвителен курс. Той ще се проведе в рамките на шест сесии в периода 17 април – 22 май под ръководството на опитни специалисти, които ще преведат участниците през първите им стъпки в света на програмирането и ще ги подготвят за входния изпит. Желаещите да кандидатстват за него трябва да завършат кандидатурата си за Telerik Academy Alpha със C# най-късно до 4 април. За хората с опит е предвиден ранен изпит на 6 април, с който могат да си гарантират място в програмата. Финалният изпит ще се проведе на 1 юни, а 6-месечното обучение започва на 28 юни.

Учене чрез правене

Курсистите в Telerik Academy Alpha със C# преминават интензивно обучение с фокус върху най-модерните технологии, практика и постоянната колаборация – както помежду си в екипни задачи, така и с техните трейнъри. В тази среда на близка и постоянна комуникация и менторство, участниците в програмата развиват поетапно търсените от бизнеса технологични умения и ги затвърждават с практически задачи и хакатони. Кулминацията е изгражданена цялостен реалени комплексен проект със C# от нулата. Допълнително 20% от програмата са насочени към развитието на комуникационните и личностни умения на участниците, ключови и при дистанционен режим на работа. Курсиститесе обучават на методологиите за управление на проекти Scrum и Kanban, как да работят ползотворно в екип, да отдават и получават обратна връзка. В последните етапи от програмата се отделя внимание върху подготовката за интервюта, изграждане на CV и портфолио с всички изработени проекти. Подкрепата на трейнърите на Телерик Академия продължава и след края на обучението с полезни съвети и насоки и помощни материали при търсене и кандидатстване за работа.

ИТ кариера със C#

Освен един от най-широко използваните и търсени програмни езици, C# е подходящ и за начинаещи в областта. От Академията ще разкрият повече за приложенията му и за обучението в Alpha със C#  на 17 март от 18:30 ч. по време на кариерен уебинар. На него участниците ще имат възможност да зададат въпросите си директно на трейнърите в програмата и да разберат повече за кандидатстването, подготовката и самото обучение.

Събитието е безплатно, но изисква регистрацияпрез страницата на Академията.

За допълнителна информация: telerikacademy.com или във Facebook facebook.com/TelerikAcademy и LinkedInTelerik-Academy.

За Телерик Академия

Телерик Академия e водещата образователна организация в България за летящ кариерен старт и успешна   реализация   в   ИТ.   С   фокус   върху   най-новите   технологиии   подготовката   на   топ специалисти, обученията  в  Телерик  Академия  подпомагат кариерния старт  на  младши  талант с програмите на Telerik Academy Alpha, кариерното развитие на професионалисти с опит с курсовете на Telerik Academy Upskill, както и растежа и успеха на ИТ компаниите у нас. Създадена  през  2009  г.  от  основателите  на  Telerik  и  с общност  от  над 140 хил.  души,  Телерик Академия  е  една  от  най-успешните  образователни  организации  в  България.  Научете  повече  на telerikacademy.com.

За контакт:

Виктор Джамбов

Маркетинг специалист, Телерик Академия

М:+ 359 897 922 124

Е: viktor.dzhambov@telerikacademy.com

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!