BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пейнтбол на село – в училище и в детската градина

“Тунджа”, 31.08.2020 г.

Поредица от забавни интерактивни занимания организира община „Тунджа“ в рамките на изпълнението на Дейност 4. „Пейнтбол на село – в училище и в детската градина“  в рамките на проект „Пъстра палитра – иновации за приобщаване”, който се финансира с ресурсите на Оперативна програма Наука и образование за интелигентен растеж.

На прага на новата учебна година инициативата дава възможност на ученици, учители и родители да се забавляват заедно, да общуват по различен и интересен начин, да споделят нови емоции и преживявания.

В рамките на изпълнението на дейността община „Тунджа“ е закупила мобилна пейнтбол площадка, изработени са костюми, закупено е необходимото оборудване, осигурени са консумативи за иновативната проява. Всички занимания се организират и провеждат от квалифицирани инструктори. Стартът ще бъде даден на 1 септември от 9.00 часа в двора на Средно училище „Св. Паисий Хилендарски“, с. Скалица.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!