BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Още една жертва на Ковид 19 в Ямболска област и нови 4 положителни проби

Ямбол, 11.09.2020

Мъж на 74 г. от Стралджа с множество придружаващи заболявания е 27-та жертва на Ковид 19 в Ямболска област, научи „Делник“ от РЗИ. Той е починал тази сутрин в ямболската болница, имал е и диабет, сърдечно-съдово заболяване и мозъчно-съдова болест.

Нови 4 положителни проби за коронавирус са установени през изминалото денонощие, с което случаите в Ямболска област станаха 350.

Двама от новозаразените са настанени в болница – мъж на 52 г. от Ямбол е с пневмония, а мъж на 32 г. от Ямбол с положителна проба е проявил симптоми на Ковид 19 и също е постъпил в болница.

Останалите две положителни проби са на две жени от Ямбол на 32 г. и на 36 г., които работят в една и съща ямболска фирма, и двете са оставени на домашно лечение.

От 350 диагностицирани с коронавирус, 7 са в ямболската болница, 20 са на домашно лечение, излекуваните от заразата са 296, починалите са 27.

Под карантина са поставени 42 души.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!