BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Отчетно-изборна кампания на БМЧК

В съответствие със Статута на Български младежки Червен кръст / БМЧК / през есента на 2020г. и първите три месеца на 20210г., БМЧК провеждасвоята отчетно-изборна кампания. От организационна гледна точка кампанията е важна за ситуационния анализ на БМЧК на клубно, областно и национално ниво. До момента са проведени клубни събрания на БМЧК в общините -Елхово, Болярово, Стралджа и Ямбол. По график продължава провеждането на събранията в общинаТунджа и Ямбол. По време на кампанията се оценява капацитета на организацията, броя, мотивацията и организационната култура на членския и доброволческия състав на БМЧК.

Събранията преминават успешно при следния дневен ред – приемане на отчет за дейността на клуба за отчетния период, избор на делегати за Общо събрание на клубовете на БМЧК, приемане на план за работа за следващия период – 2021г. На събранията на БМЧК присъстваше Гергана Георгиева, щатен специалист по младежка дейност в Секретариата на ОС на БЧК – Ямбол.

Отчетно-изборните събрания се провеждат приспазване на всички въведени противоепидемични мерки в страната.

 

 

 

Областен Секретариат на БЧК – Ямбол

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!