BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община „Тунджа“ изпълнява строителната си програма

„Тунджа“, 9.07.2020 г.

Продължава строителството на двата големи обекта в Бояджик, стана ясно на редовния брифинг на кмета на община „Тунджа“ Георги Георгиев и на неговия екип. Това са първи етап на спортния комплекс в Бояджик и подмяната на водопровода на главната улица. Подмяната на водопровода ще приключи до края на тази седмица, за да се даде фронт за основния ремонт на главната улица, който ще се финансира по проект, финансиран от Програмата за развитие на селските райони.

Фирмата изпълнител на дейностите за ремонта на спортния комплекс е поискала анексиране на договора, след проверка за обективността му, то може да бъде удовлетворено, уточни Георги Георгиев.

Надеждите на тунджанския кмет са до две седмици да стартират и реалните строителни дейности по европейския проект за ремонт на улици в Бояджик, Роза и Веселиново.

През тази седмица общината ще предаде три обекта на изпълнителите – отводнителен канал по улица в Чарган, основен ремонт на покрива на читалището в Завой и основен ремонт на кметската сграда на Миладиновци.

Вече е приключен като обект отводнителна канавка в с. Кабиле, до две седмици ще започне асфалтирането на улица в Симеоново.

Снимките са от първия етап на строителството на спротния комплекс в с. Бояджик

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!