BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Болярово: Включете се в разработването на Плана за развитие на община Болярово за 2021-2027 г.

Болярово, 4.09.2020 г.

Гражданите на община Болярово имат възможност да се включат пряко в разработването на бъдещия План за интегрирано развитие на общината за периода 2021-2027, като отправят своите предложения до общинската администрация.

Община Болярово вече събира препоръки и коментари чрез въпросник, който жителите могат да попълнят и изпратят както чрез Центъра за информация в града, така и онлайн чрез линк https://www.surveyrock.com/ts/7XJGMO?fbclid=IwAR0dk4y8XNhDhzt4Y4ctYfD5u0w32Mao6O_zdVAuckKuRADO-CFjDhVHCDg.

Планът за интегрирано развитие на община Болярово за периода 2021-2027 г. ще определя средносрочните цели и приоритети за устойчиво развитие на общината и връзките ѝ с други общини, в съответствие с интегрираната териториална стратегия за развитие на Югоизточния регион за планиране, Общия устройствен план на общината, като и целите на Кохезионната политика на Европейския съюз за насърчаване на устойчивото и интегрирано развитие на градските, селските и крайбрежните райони и на местните инициативи, обясни заместник-кметът Нина Терзиева и призова повече граждани и организации да се включат в допитването.

Формулярът за попълване на въпросника на хартиен носител е публикуван на сайта на общината.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!