BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Областният управител се срещна с новия регионален мениджър на EVN в България

Ямбол, 11.02.2021 г.

Областният управител на област Ямбол Димитър Иванов се срещна и разговаря с новия регионален мениджър на EVN в България Александър Сипек. На срещата взеха участие още членовете на Борда на директорите на компанията Калина Трифонова и инж. Здравко Братоев.

Областният управител още в началото изрази желанието и увереността си, че доброто сътрудничество между държавната институция и електроразпределителната компания и при новото ръководство ще продължи в полза на жителите на областта.

В тази връзка Александър Сипек представи направените от EVN инвестиции в областта през 2020 година, които са в размер на 4,1 млн. инвестиции в инфраструктура, нова и обновена мрежа, в трафопоста и станции…

По време на разговора областният управител постави няколко основни въпроса и проблема пред новият регионален мениджър, които касаят областта. Димитър Иванов акцентира върху добрите взаимоотношения и комуникация, съответно бързо решаване на конкретни проблеми при поставяне на въпросите директно към висшия мениджмънт. Като отправи предложение за ефективна работа и на местните структури на компанията, с цел по бързо разрешаване на местни проблеми. За целта г-н Сипек поиска съдействието на областния управител за организиране на срещи с местната власт в областта за обговаряне на проблемите и възможното тяхно решение.

Двете страни разговаряха и за необходимото, приоритетно изграждане на трафопост за нуждите на новата болница в Ямбол. Димитър Иванов подчерта значимостта и важността на този проект за жителите на Ямбол и областта и получи готовност за съдействие и бързи действия от страна на EVN. Има готовност и за бързи съгласувателни процедури от страна на компанията относно проекта за Водния цикъл в Ямбол и Елхово, чието начало се очаква в началото на месец март.

От електроразпределителното дружество изразиха благодарност за съдействието от страна на областния управител и задоволство от реализацията в Ямбол на дуалното обучение, което дава и за тях като компания вече много добри резултати.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!