BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нови съоръжения на детската площадка до подлеза на улица „Георги С. Раковски“

Детската площадка на улица „Георги С. Раковски“, която се намира в близост до подлеза  в централната градска част на Ямбол, е с нови съоръжения.

Инициативата е на граждани и е подкрепена от Община Ямбол. Иван Русев и Денис Алексиев се обърнаха към ръководството на общината за предоставяне на терена и съдействие, провокирани от лошото състояние на площадката.

„Искам да благодаря на двамата мъже за инициативата. Площадката беше в изключително лошо състояние и дори бяхме ограничили достъпа на деца до нея. След като са подменени съоръженията следва и настилката да се обнови, защото и тя е компрометирана.”, заяви заместник кметът на Ямбол Енчо Керязов.

„Нашият призив е площадката да се ползва от малки деца и да се пази.”, апелираха мъжете, осигурили финансирането за нея.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!