Facebook

Местни избори 2019: Село Межда подкрепя кандидатите на Коалиция „БСП за България“

     Красиво, чисто и подредено – такова посрещна село Межда кандидата за кмет на община Тунджа и листата за общински съветници на Коалиция „БСП за България“. За смисъла на европейското финансиране, за неговите измерения в прекрасната читалищна сграда и поддържаната спортна база, за  силната социална политика и отношението към хората, за местните инициативи и кампанията „С Тунджа в сърцето“ – за това говориха хората на малкото тунджанско село. Заради това, за всичко сторено и за предстоящото, те заявиха категоричната си подкрепа с номер 56 в интегралната бюлетина.

     Красивите тунджански традиции в изпълненията на местните самодейки и прекрасния танцов състав на село Дражево донесоха много настроение  в тази вълнуваща среща. И жителите на село Межда пазят спомена за героите, дали живота си за Отечеството. С цветя на паметника почетоха паметта им, заедно с кандидата за кмет на общината Георги Стоянов Георгиев.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!