Facebook

Местни избори 2019 – Подкрепа за Георги Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община “Тунджа”

Сламино, Робово и Каравелово недвусмислено, ясно и категорично заявиха подкрепата си за кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и . Много млади хора присъстваха на срещите, много думи на благодарност бяха казани за силната социална политика, за услугите децата и родителите, за безплатната млечна кухня, за детските градини без такси, за целодневната организация в училище, за професионалното образование в Тенево. Тунджанци благодариха и за социалния патронаж, за обществените трапезарии, за услугите в домашна среда, за подкрепата за възрастните хора, за навременната медицинска помощ, която е осигурена отново със съдействието на общината.

Ремонти по пътната и уличната мрежа, детски кътове на открито и още работни места – около тези основни теми се обединиха жителите на Сламино, Робово и Каравелово с кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа. А номерът в бюлетините, казаха те, е ясен. Защото Заедно Тунджа Можем!

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!