Facebook

Местни избори 2019: Офицери от резерва: Катя Георгиева има знания и опит да бъде кмет на Ямбол

    „Катя Георгиева има знания и опит, програмата й показва дълбоко познание на местните проблеми, предлага и добри решения за тях“, това споделиха представителите на Регионалния съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва „Георги Дражев“ – Ямбол след като изслушаха представянето на кандидата за кмет на Ямбол на коалиция „БСП за България“ и чуха нейната управленска програма. Те споделиха, че могат да й се доверят и вярват в нейната победа.

    „Катя Георгиева няма да излъже хората, които я подкрепят, тя е човек, който обединява. Премерена в изявите си, тя успява да намери подход към всеки“, това сподели за нея Тенко Тенев, зам.-председател на Съюза. Ой изтъкна още, че за успеха е важен и екипът и затова призова да се гласува и за листата на общинските съветници с номер 56.

    Катя Георгиева се ангажира да съдейства за провеждането на Третия национален събор на запасното войнство в Ямбол през 2020 г.

    В края на срещата поетът Димитър Костич й подари своята стихосбирка „Белия конник“ с автограф с пожелание за успех.

 Купуването и продаването на гласове е престъпление 

 

 

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!