Facebook

Местни избори 2019 – Калчево посрещна кандидатите на “БСП за България”

С изцяло обновен център, с нова и модерна зрителна зала посрещна Калчево кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на Коалиция “БСП за България” в община Тунджа. За инвестициите в селото, за социалните услуги, за живите народни традиции, за хората – за това беше вълнуващият и емоционален разговор с жителите  на селото.

    Все повече млади хора намират своята житейска перспектива в Калчево, все повече деца се отглеждат там. За подкрепата за тях и за грижите за възрастните хора благодариха калчевци. А духът на селото в красивите народни песни на жените от певческата група при клуба на пенсионера остави неповторим и незабравим спомен от срещата. Такива са калчевци – сърцати и всеотдайни към селото си. Такива са хората в община Тунджа – със силен дух, с отношение към земята и традициите.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!