BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Местни избори 2019 – Дражево посрещна кандидатите на “БСП за България”

С „Песен за „Тунджа“, с пълна зала и бурни аплодисменти посрещна село Дражево кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа. С разговор за стореното и за предстоящото протече и тази среща с тунджанци. С откровено и искрено обръщение, с посланието „Ние, дражевци можем“ се обърна кандидатът за кмет на селото Светлана Костова.

Не с  празни обещания, а със заявката за споделени ангажименти с общината, с местната общност, с институциите е формулирана управленската й платформа за Дражево през следващите 4 години.

Много е сторено, но и много още предстои – с тези думи и с перспективата на новия мандат завърши сърдечната и емоционална среща с дражевци. А на финала тунджанската изпълнителна Величка Русева подари на хората великолепни емоции с вечните, обичани и незабравими български песни.

        КУПУВАНЕТО И ПРОДАВAНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!