BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Местни избори 2019 – Димитър Иванов: Продължаваме с ПП ГЕРБ да работим за промяна на кварталите, за нови и по-добри пътища, за осветление, видеонаблюдение…

Неоспорим факт е – Ямбол се променя видимо. Продължаваме с нова енергия да работим за промяна на кварталите с активна и целенасочена политика. В това число да направим осветление, тротоари, видеонаблюдение, зелени зони, нови спортни и детски площадки.

Поемам ангажимент като кмет на Ямбол от ПП ГЕРБ, към гражданите на Ямбол, да преразгледаме транспортната схема на градския транспорт. Той трябва да отговаря на нуждите на ученици, работещи, пенсионери…Ползващите обществен транспорт трябва да имат сигурност и удобство при пътуване.

За повече безопасност на движението в града залагаме проектиране и изграждане на кръгови кръстовища.

Съвместно с държавата продължаваме изграждането на обходните пътища на Ямбол, за да облекчим градския трафик. Направихме обходен път Изток, предстои и обходен път Юг. Работим и за ремонт и реконструкция на пътя Ямбол – Сливен.

За да реализираме тези идеи за Ямбол, подкрепете ни с 43 в бюлетината за кмет и общински съветници!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!