BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Инструктаж за безопасно поведение и предпазване от СOVID 19

Зимница, 15.09.2020

Доброволци на БМЧК-Ямбол и щатни служители от Обл. секретариат на БЧК-Ямбол проведоха инструктаж за безопасно поведение и предпазване от СOVID 19 на ученици от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – с. Зимница. Инструктажът се проведе в двора на училището, при спазване на всички въведени противоепидемични мерки. Учениците бяха запознати с основни правила, които е необходимо да спазват, за да се предпазят от COVID 19 – спазване на лична хигиена, дистанция и дезинфекция. Специално внимание бе отделено на ползването на лични предпазни средства – маски и ръкавици.

Учениците получиха ценни съвети за последователността на действията, които трябва да се предприемат, ако се проявят характерните симптоми на COVID 19.

Директорът на училището – Юлия Маджарова, благодари за инициативата и пое ангажимент доброто партньорство между БЧК и училището да продължи и занапред.

 

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!