BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Депутатът от ГЕРБ Калин Вельов ще се срещне с културни институти и културни дейци в Ямбол

Във вторник, 9 февруари 2021г., народният представител от ПП ГЕРБ Калин Вельов ще има в Ямбол поредица от срещи с различните културни институти и културни дейци. Срещите му започват от 9.30 часа с музикантите от Духов оркестър към НЧ „Съгласие-1862“ и ще завършат вечерта със среща с млади рок музиканти в Младежки дом – Ямбол. През деня той ще се види и разговаря с актьорите от Драматичен театър „Невена Коканова“, с работещите в Регионален исторически музей и Регионална библиотека. От 14.00 часа народният представител, който е и член на комисията по култура и медии в НС ще има среща в Безистен, с културни звена от община Ямбол. В срещата ще вземе участие и заместник-кмета на община Ямбол Енчо Керязов. Срещата в Художествена галерия е както за работещите там, така покана е отправена и към останалите ямболски художници. Срещата е от 16.15 часа.

„Считам, че ни е нужен откровен и свободен разговор за културата у нас, както и да имаме възможност да говорим за натрупалите се през годините проблеми и пътищата пред нас за подобряване на средата на работа в сектор култура“, казва в поканата си към ямболските творци, Калин Вельов.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!