BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Два нови проекта на община Болярово получават финансиране от Стратегията на МИГ Елхово-Болярово

Два нови проекта на община Болярово получават финансиране от Стратегията на МИГ Елхово-Болярово. Чрез единия от тях ще се изгради съвсем нова фитнес зала в града. Досегашната фитнес зала беше в база на „Булгартранс“, новата ще бъде вече в общинско помещение. А освен за ремонт на базата, отпуснатите 42 457 лева ще се използват и за закупуване на ново оборудване. След изграждането й новата фитнес зала ще може да се ползва безплатно от всички граждани, информира заместник-кметът Нина Терзиева.

Чрез втория одобрен проект ще се продължат дейностите по благоустрояване на улиците в града. След като общината вече ремонтира тротоарите в централната градска част, сега предстои ремонт на тротоарните настилки и в кварталите. Отпуснатите средства за това по Стратегията на МИГ Елхово-Болярово са 52 477 лева.

 

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!