BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В първия пряк избор на председател на БСП могат да участват 703 ямболски социалисти

Ямбол, 11.09.2020

В първия пряк избор на председател на БСП на 12 септември могат да участват 703 ямболски социалисти. Това е окончателният брой, след като Общинската комисия по провеждане на избора направи последна проверка на починали или напуснали членове на партията.

Ямболските социалисти ще гласуват в пет секции – четири от секциите са стационарни, сформирани на териториален принцип, за да бъдат улеснени в гласуването членовете на БСП, а едната е подвижна по предварително заявено желание.

Най-голям брой социалисти – 305, ще гласуват в Централния клуб на БСП, в НЧ „Пробуда“ ще гласуват 132 членове, а в НЧ „Зора“ и в Кварталния клуб в ж. к . „Граф Игнатиев“ до бл. 60 – по 103 партийни членове. В подвижната секция ще гласуват 60 социалисти. Всеки от имащите право на глас е предварително уведомен в коя секция може да гласува.

При възникнали въпроси всеки социалист може да потърси отговор на телефони: 046/663310 и 046/663309.

Изборният ден започва в 7,00 часа на 12 септември и ще продължи до 19,00 часа, гласуването ще е извърши срещу лична карта.

Общинският съвет на БСП – Ямбол отново призовава членовете на БСП да проявят активност в първия пряк избор на председател на партията, защото както изтъкна председателят на БСП – Ямбол Катя Георгиева с участието си в този избор всеки поема отговорност както за бъдещето на БСП, така и за бъдещето на България.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!