BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Валентин Ревански: Продължаваме да работим по възстановяване на местността за отдих Ормана! 

Приятели, граждани на Ямбол!
Продължаваме да работим по възстановяване на местността за отдих Ормана! 
Благодарение на нашия съгражданин Минчо Минчев вече има вода в парка, за удобство на хората, които са решили да посетят Ормана. Важно да знаете, че засега водата не трябва да се използва за питейни нужди! От водата са дадени проби за изследване в РЗИ-Ямбол и чакаме отговор, дали пробите отговарят за питейни нужди.
Служители на община Ямбол изградиха две места с пейки и маси, предстои да бъдат монтирани и още такива. Използвахме и старите плочи от ремонта на центъра, които не са счупени при тяхното премахване, за да изградим пътека към чешмата. Макар и материалите да не са нови, те могат да бъдат използвани за полезни неща. ПГЗ „Христо Ботев“ помогнаха и обработиха почвата на определеното място за спортни игрища. След като тези дейности приключат, ще се посади тревна смеска.
Още веднъж изказвам благодарност за оказаната финансова подкрепа от страна на Държавно горско стопанство „Тунджа” – Ямбол, както и към всички, които се включиха във възстановяването със средства или с личен труд.
Моля Ви, бъдете отговорни и да пазете местността чиста!
С уважение,
Валентин Ревански

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!