BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Българска асоциация на стопаните на земеделски земи направи дарение на ямболската болница

Дарение за Многопрофилна болница за активно лечение “Св. Пантелеймон” Ямбол направи днес Българска асоциация на стопаните на земеделски земи. Лично председателят на Асоциацията Стайко Стайков и собственик на фирма “Ставен”връчи дарението на ръководството на ямболската болница. Дарените медицински консумативи са съгласувани с нуждите на болничното завадение. Това са маски, дезинфектанти, облекла за многократна употреба и др. , от които болницата, поела лечението на болните с COVID 19, има постоянна нужда.
Д-р Димитър Рунков, д-р Панайот Диманов и д-р Валентин Вълчев благодариха от името на МБАЛ за навременното дарение и за готовността на Асоциацията на земеделците да продължават да помагат. Стайко Стайков, като един от големите земеделски стопани в областта, изрази съпричастност и благодарност към медиците. Благодари и на областния управител и кмета на община Ямбол за ползотворното сътрудничество.
След срещата в МБАЛ областният управител Димитър Иванов и Стайко Стайков се срещнаха и разговаряха с кмета на Ямбол Валентин Ревански.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!