BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

БСП – Ямбол дари 1545 лв. на ямболската болница

На 23 март ямболската организация на БСП дари сумата от 1 545 лв. на МБАЛ „Св. Пантелеймон“ за закупуване на тестове за бърза диагностика на коронавирус и на лични предпазни средства на лекарите, медицинските сестри и медицинските работници на лечебното заведение.

В инициативата на БСП за събиране на средства са се включили зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от Ямболски избирателен район Кристиан Вигенин, общински съветници от „БСП за България“, основни партийни организации и партийни членове.

„Радваме се, че общината прие нашата идея за закупуване на апаратура и тестове за бърза диагностика на коронавирус за областната болница. Това показва, че ръководството на Ямбол има усет в кризисни ситуации да чува и други предложения. Вярваме, че този е пътят заедно да преодолеем тежкото предизвикателство, пред което сме изправени всички“, коментира председателят на ямболската организация на БСП Катя Георгиева. Тя призова колкото може повече ямболци и представители на бизнеса да се включат с дарения за ямболската болница, която има нужда от подкрепа точно сега.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!