BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Актьорът Георги Мамалев гостува в последната киновечер на Лятното кино в Ямбол

Ямбол, 3.09.2020 г.

Актьорът Георги Мамалев ще бъде гост на ямболската публика в последната киновечер на Лятното кино, посветена на златните български филми. Той ще присъства на закриването на филмовата програма на 5 септември, събота, от 20:30 ч., когато ще бъде прожекцията на филма „Оркестър без име”. Във филма, заснет преди 40 години, Георги Мамалев играе една от незабравимите си роли!

С прожекцията на един от най-обичаните български филми ще завършват летните срещи под звездите в обновеното кино на Ямбол.

От старта им през август, киновечерите преминават при изключителен интерес.

Инициатор и организатор на филмовия летен празник е община Ямбол. Намерението и желанието на община Ямбол е да утвърди Лятното кино като ключово място за общоградски събития и прояви, които обогатяват културния живот на града. В тази връзка, още в началото на сезона, лятното кино бе реновирано и облагородено.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!